Hilversum, NL
06-15081330
info@rijschooljeremy.nl​

Theorie

Theorie

Behalen van het theoriecertificaat

Het behalen van het theoriecertificaat is een belangrijk (en verplicht) onderdeel van het rijbewijs. In het sinds november (2019) vernieuwde theorie-examen worden 65 vragen gesteld over drie onderdelen. In het onderdeel gevaarherkenning worden 25 gesteld waarvan er tenminste 13 goed beantwoord dienen te worden, het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen waarvan er tenminste 10 goed beantwoord dienen te worden en het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen waarvan er 25 goed beantwoord dienen te worden.

Pas nadat het theoriecertificaat is behaald mag je een Tussentijdse Toets of Praktijkexamen doen. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met leren voor het theorie-examen!

theorie
audi-binnenkant

Theorielessen

Rijschool Jeremy verzorgt zelf geen theorielessen. Voor deze lessen wordt doorverwezen naar een partner, die onder andere een speciale theoriecursus geeft. Inschrijven voor deze theoriecursus gaat in overleg. Het doen van deze cursus zal je kans op slagen aanzienlijk verhogen!

CBR theorie-examen reserveren

Na het leren van de verkeerstheorie moet je een theorie-examen afleggen. Dat doe je bij het CBR. Om een theorie-examen te kunnen afleggen, moet je eerst een plaats reserveren. Dat doe je via mijn.cbr.nl. Om te kunnen reserveren via mijn.cbr.nl, heb je DigiD nodig. Of de DigiD app. Deze heb je later ook nodig om de gezondheidsverklaring en een machtiging aan te vragen

Contact

3e Havenarm 11

1216 BD, Hilversum

KVK nummer: 32120938

CBR nummer: 4322X8

06-15081330

Rijschool Jeremy

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor kwalitatief goede rijlessen in Hilversum en omstreken. Met altijd een lesplan aangepast aan de leerling  om zo de kans van slagen zo hoog mogelijk te krijgen!