Hilversum, NL
06-15081330
info@rijschooljeremy.nl​

Praktijk

Praktijk

Op naar het praktijkexamen!

Na voldoende rijlessen en het behalen van het theorie-examen, is het tijd voor het praktijkexamen! In dit examen, dat ongeveer 55 minuten duurt, waarvan je tussen de 30 en 40 minuten onderweg bent, zullen de geleerde vaardigheden deskundig en kritisch beoordeeld worden door een examinator van het CBR. Tijdens de rijlessen zal uitgebreid besproken worden wat je kunt verwachten van het praktijk examen en welke bescheiden je dient mee te nemen. Wat al wel vast staat is dat je af zult rijden in Hilversum en omgeving. Aangezien de rijlessen zelf hier ook plaats vinden, zal dit vertrouwd aanvoelen wat de kans op slagen verhoogd!

Tussentijdse toets

We bieden ook een TussenTijdse Toets aan. Deze biedt niet alleen eventuele vrijstelling van de bijzondere verrichtingen op het praktijkexamen maar laat ook zien wat het praktijkexamen nou eigenlijk inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Het voordeel hiervan is dat je de sfeer van het examen alvast een keer kunt proeven.
Rijschool Jeremy in Hilversum

Contact

3e Havenarm 11

1216 BD, Hilversum

KVK nummer: 32120938

CBR nummer: 4322X8

06-15081330

Rijschool Jeremy

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor kwalitatief goede rijlessen in Hilversum en omstreken. Met altijd een lesplan aangepast aan de leerling  om zo de kans van slagen zo hoog mogelijk te krijgen!