Hilversum, NL
06-15081330
info@rijschooljeremy.nl​

Theorie

Theorie

Behalen van het theoriecertificaat

Het behalen van het theoriecertificaat is een belangrijk (en verplicht) onderdeel van het rijbewijs. In het sinds november (2019) vernieuwde theorie-examen worden 65 vragen gesteld verdeeld over drie onderdelen. In het onderdeel gevaarherkenning worden 25 vragen gesteld waarvan er tenminste 13 goed beantwoord dienen te worden, het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen waarvan er tenminste 10 goed beantwoord moeten worden en het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen waarvan er 25 goed moeten zijn. Pas nadat het theoriecertificaat is behaald mag je een Tussentijdse Toets of Praktijkexamen doen. Het is daarom belangrijk om op tijd te beginnen met leren voor het theorie-examen!

theorie

Theorielessen

Rijschool Jeremy verzorgt zelf geen theorielessen, maar de iTheorie leermiddelen (online theorieboek inclusief 50 oefenexamens) die aangeboden worden zijn tegenwoordig zo compleet dat er zelfs een interactieve online theoriecursus bij zit waar de leerling zich per module kan inschrijven. Daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een dagcursus gegeven door een docent.

CBR theorie-examen reserveren

Voordat je mag afrijden moet je eerst je theoriecertificaat behalen. Dat doe je bij het CBR. Om een theorie-examen te kunnen afleggen, moet je eerst een plaats reserveren. Dat doe je via mijn.cbr.nl. Hiervoor heb je wel DigiD nodig. Wanneer je deze nog niet hebt raden we je aan om die aan het begin van je opleiding aan te vragen. Je hebt deze namelijk ook nodig voor het aanvragen van een gezondheidsverklaring en een machtiging voor je rijschool om het examen aan te kunnen vragen.

Contact

3e Havenarm 11

1216 BD, Hilversum

KVK nummer: 32120938

CBR nummer: 4322X8

06-15081330

Rijschool Jeremy

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor kwalitatief goede rijlessen in Hilversum en omstreken. Met altijd een lesplan aangepast aan de leerling  om zo de kans van slagen zo hoog mogelijk te krijgen!