Hilversum, NL
06-15081330
info@rijschooljeremy.nl​

Rijles

Rijles

Rijles volgen bij Rijschool Jeremy?

Rijschool Jeremy verzorgt rijlessen in Hilversum en omstreken. De rijschool is gespecialiseerd in het geven van rijopleiding B (zowel schakel als automaat), dus ben je verzekerd van hoge kwaliteit rijlessen waarbij goed en veilig leren rijden op de eerste plaats staat.

De rijlessen kunnen worden aangeboden in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Spaans (Latino). Door hier duidelijk over te communiceren matchen we jouw rijlessen met de best passende ervaren instructeur.

Lesplan

Elke leerling is verschillend en zal het leerproces anders ervaren. Door het verschil in leerniveau zullen we ons lesplan altijd aanpassen aan de leerling. Belangrijk is dat de leerling het maximale uit de les haalt en daarbij ook veel plezier ervaart. Om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken is het belangrijk dat de leerling het juiste aantal benodigde lessen rijdt. Niet meer, maar ook niet minder!

audi-binnenkant

Ervaren instructeurs

Ik ben Jeroen de Later, sinds 2007 eigenaar en oprichter van Rijschool Jeremy (vernoemd naar mijn jongste zoon.) Ik leid met passie en veel plezier mijn rijschool en ben er in de loop van mijn carriere in geslaagd om een goed team van vijf instructeurs samen te stellen, ieder met hun eigen persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen. Door deze diversiteit heb ik ervaren dat er in 99% van de gevallen een match is tussen de leerlingen en de instructeurs. Dat is super belangrijk, ten eerste omdat het een goede start van de rij-opleiding betekent en ten tweede omdat de leerling zich veilig vertrouwd en comfortabel moet voelen, immers autorijden is een totaal nieuwe ervaring, met alle onzekerheden die daar in het begin bij kunnen komen kijken.

Contact

3e Havenarm 11

1216 BD, Hilversum

KVK nummer: 32120938

CBR nummer: 4322X8

06-15081330

Rijschool Jeremy

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor kwalitatief goede rijlessen in Hilversum en omstreken. Met altijd een lesplan aangepast aan de leerling  om zo de kans van slagen zo hoog mogelijk te krijgen!