Hilversum, NL
06-15081330
info@rijschooljeremy.nl​

Rijles

Rijles

Rijles volgen bij Rijschool Jeremy?

Rijschool Jeremy verzorgt rijlessen in Hilversum en omstreken. De rijschool is gespecialiseerd in het geven van rijopleiding B, dus ben je verzekerd van hoge kwaliteit rijlessen waarbij goed en veilig leren rijden op de eerste plaats staat.

Ervaren instructeur

Tijdens de rijlessen wordt er onder begeleiding van de ervaren instructeur Jeroen de Later gereden. Er is bewust gekozen voor een zogenaamd ‘dubbel’ lesuur van 90 minuten (in overleg is een normaal uur van 60 minuten ook mogelijk). Hierdoor is er voldoende tijd om zelfstandig, vlot en veilig te leren rijden en de technieken van de verplichte bijzondere verrichtingen onder de knie te krijgen.

Zelfverzekerd en met plezier

Doordat de lesauto is voorzien van airconditioning zal ook in de zomermaanden het concentratievermogen niet verzwakken. Mede hierdoor wordt een ontspannen sfeer gecreëerd zodat de motivatie en het zelfvertrouwen stijgt, wat de kans op slagen natuurlijk verhoogd. Het is de uiteindelijk de bedoeling dat je je rijbewijs zelfverzekerd maar ook met veel plezier haalt.

autos-arjen

Contact

3e Havenarm 11

1216 BD, Hilversum

KVK nummer: 32120938

CBR nummer: 4322X8

06-15081330

Rijschool Jeremy

Bij Rijschool Jeremy kun je terecht voor kwalitatief goede rijlessen in Hilversum en omstreken. Met altijd een lesplan aangepast aan de leerling  om zo de kans van slagen zo hoog mogelijk te krijgen!